[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: درباره نشريه :: صفحه اصلي :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
مقالات آخرین شماره::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نشریه برنامه ریزی و سیاستگذاری انرژی
..
آمار نشریه
مقالات منتشر شده: 537
نرخ پذیرش: 40.4
نرخ رد: 59.6
میانگین داوری: 211 روز
میانگین انتشار: 294 روز
..
:: دوره 5، شماره 1 - ( مرداد 1380 ) ::
جلد 5 شماره 1 صفحات 66-50 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی پخت نان از طریق موج کوتاه و مقایسه آن با پخت معمولی
حسن پهلوانزاده*، علی شعبانی سرخنی
چکیده:   (9247 مشاهده)
نان مهم ترین ماده غذایی در رژیم غذایی خانوارهای ایرانی می باشد.هرساله هزاران تن نان به دلیل پخت نامطلـــوب به دور ریخـــته می شــود زیرا در روشهای سنتی پخت به دلیل حرارت دهی غیر یکنواخت قسمت هایی از نان می سوزد و در عین حال قسمت های دیگر ناپخته می ماند. در روش جدید حرارت دهی مایکروویو به دلیل ویژگیهای خاص مکانیزم انتقال حرارت در آن از جمله عدم نیاز به گرادیان دما و پدیده خود- محدود سازی ، امکان حرارت دهی یکنواخت کلیه نقاط نان فراهم می شود. در تحقیق حاضر، تغییرات رطوبت و دمای نان در طول پخت ، زمان لازم برای پخت و میزان انرژی حرارتی مورد نیاز در دو روش سنتی و مایکروویو تعیین و با یکدیگر مقایسه شده است . نتایج بدست آمده نشان می دهد که زمان و انرژی حرارتی لازم برای پخت مایکروویو نان به ترتیب 6/5برابر و 25 درصــد کمتــر از روش سنتـی است و به دلیل پخت یکنواخت کلیه نقاط نان ، ضایعات نان نیز در روش حرارت دهی مایکروویو کمتر است .
واژه‌های کلیدی: پخت سنتی، انتقال حرارت، نان ایرانی، پخت مایکروویو
متن کامل [PDF 474 kb]   (4735 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: مدل هاي برنامه ريزي انرژی
دریافت: 1390/9/6 | انتشار: 1380/5/24
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


پهلوانزاده حسن، شعبانی سرخنی علی. بررسی پخت نان از طریق موج کوتاه و مقایسه آن با پخت معمولی. نشریه انرژی ایران. 1380; 5 (1) :50-66

URL: http://necjournals.ir/article-1-176-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 5، شماره 1 - ( مرداد 1380 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه انرژی ایران Iranian Journal of Energy
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645